vrijdag 3 september 2010


Beste,

na een woelige oversteek tussen Falmouth en Brest, drie dagen ter plaatse. Doch ook veel regen. Hebben ervan geprofiteerd om Iris, dochter Eric die in Bretagne woont, te bezoeken.

Van zodra het weerbeeld beter was, vertrokken voor Golf van Biskaje met eindbestemming, midden in Laredo, Spanje.

De weergoden zijn ons gunstig gestemd, twee dagen en nachten met wind uit de goede richting, soms te weinig, maar prachtige sterrenhemels en zon , zoals jullie weten, dat laatste zorgt zowiezo een goede stemming. We horen dat het weer overal maar kwakkelen is, augustus was niet echt denderdend, maar geloof me vrij, dit staat voor beter weer in september en later.

In Laredo kreeg ik een bureau ter beschikking om onze samenwerking te concretiseren. Doch ongelooflijk maar waar, altijd tijd tekort. Tot onze schande moest de burgemeester al tot drie keer toe wachten op ons. We krijgen echt zuiderse manieren.

Laredo is echter een aanrader. Uit de foto's zal blijken dat we hier helemaal alleen liggen in een jachthaven in opbouw. Uiterst vriendelijke mensen zorgen voor een aangenaam verblijf én een bezoek aan de Picos d'Europa, een prachtige bergketen in de buurt. We zagen dus al sneeuw!

Zondagmorgen vertrekken we vroeg richting West en zien wel waar we uitkomen.

3 opmerkingen:

  1. Te laat komen kan dus bij iedereen gebeuren...
    Doe maar op het gemak en geniet er van!
    zoen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als Laredo een aanrader is, en als men er zo vriendelijk is, en als de omgeving zo prachtig is..... Kan je dan niet regelen dat wij daar ook halve prijs mogen liggen voor een paar dagen???

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Varen voor het goede doel was een succes, mooi weer en meer dan 400 gasten. Wij hadden oude bekenden van u aan boord: Johan Lefevre en Dirk Van Gool allebei, met hun madam.

    BeantwoordenVerwijderen